Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

WilMar Werkt

Softwareprogramma’s en automatisering moeten werken. Dat klinkt vanzelfsprekend. Toch gebeurt het nog te vaak dat programma’s niet naar behoren functioneren of dat ICT-trajecten hopeloos uitlopen. Niet bij WilMar. Samen met u kijken we eerst goed naar het gewenste resultaat en formuleren dan de functionele en technische wensen en eisen. Pas als die uitgangspunten volledig helder zijn, vertalen we dat in een technisch ontwerp waarmee de ontwikkelaars gedegen aan de slag kunnen. En voordat we uw programma opleveren, wordt het door meerdere personen getest. Zo garanderen wij kwalitatief hoogwaardige software die werkt volgens afspraak. Bovendien realiseren we dit traject tegen een vooraf gesteld tarief zodat u precies weet waar u aan toe bent.

WilMar Luistert

Luisteren is het begin van alle communicatie. Ook van elektronische. Vanuit onze specialisatie in internet gerelateerde automatiseringsvraagstukken, zijn we regelmatig sparringpartner en aanspreekpunt voor grote en kleine organisaties. We luisteren waar knelpunten zitten, kijken samen waar automatisering de organisatie verder kan helpen. We adviseren, inspireren, specificeren,helpen en stippelen de route uit. Ook bij automatiseringsprojecten die al gestart zijn, kunnen wij betrokken worden om als onafhankelijk professional het project te begeleiden of weer vlot te trekken als het traject onverhoopt is vastgelopen. We denken out-of-the-box en vragen door, maar houden altijd de praktijk in ogenschouw.

WilMar Beschermt

De software van WilMar draait op centrale servers in een goed beveiligd datacentrum. ISO 9001 gecertificeerd bovendien, wat garant staat voor een hoge betrouwbaarheid. Uw gegevens zijn alleen voor u zichtbaar en worden automatisch geback-upt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over gegevensverlies.

WilMar Retail, onze pasklare oplossing voor winkelautomatisering, is voorzien van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. Een onafhankelijke en transparant keurmerk dat staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Het keurmerk biedt zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie en daarmee de nettowinst van een organisatie.

WilMar Verbindt

Het verbinden van partijen via automatisering, is de oorsprong van WilMar. Databases hebben alleen waarde als de inhoud continu up-to-date is. Het koppelen vna diverse dynamische databases is wat WilMar als geen nader beheerst. Op deze wijze kan elke schakel in het proces altijd beschikken over de meest recente gegevens.

Met ons softwareprogramma WilMar Retail verbinden we fabrikanten en grossiers met detaillisten en detaillisten met consumenten. Een compleet winkelpakket om voorraad bij te houden, te factureren en te bestellen.

WilMar neemt altijd de praktijk als uitganspunt en past daar de software op aan. Daarmee is het herkenbaar en eenvoudig in gebruik. Dat kunnen we opschrijven, maar beter is om dat zelf te ervaren.