Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Starter Edition

Met deze versie kunt u uw tweewieler voorraad bijhouden en facturen maken, ook heeft u beschikking tot alle koppelingen met leveranciers.

Ook bevat dit abonnement:

  • Helpdesk
  • Updates
  • Back-ups

Klik op onderstaande iconen voor meer informatie.

*De functies Plan-IT en de Bluenotion Webshop zijn niet standaard inbegrepen in WilMar Retail dit zijn los aan te schaffen modules.

€ 40,- p/m

Vraag demo aan

Leveranciers koppelingen

Leveranciers koppelingen

Met verschillende leveranciers hebben wij een directe koppeling. Dit biedt de volgende mogelijkheden:

  • Voorraad indicatie
  • Vanuit WilMar Bestellen
  • Persoonlijke inkoopprijs
  • Inlezen van de pakbon

Staat uw leveranciers hier niet bij? Geef dit aan, dan kunnen wij naar de mogelijkheden kijken. Van veel andere leveranciers hebben wij naast deze koppeling artikelbestanden in onze catalogus staan. Dit gebeurt automatisch vanuit het DST of vanuit de leverancier.

Meer info

Voorraadbeheer tweewielers

Voorraadbeheer tweewielers

Houd uw voorraad bij in WilMar Retail. Behoud het overzicht over uw voorraad. Door het toevoegen met de pakbon, vanuit de catalogus of handmatig kunt u al uw tweewielers toevoegen.

Factureren

Factureren

Maak offertes, facturen, schaderapporten, aankoopbevestigingen en nog veel meer. Heeft u specifieke wensen? Bijna alles is mogelijk. U kunt deze meteen printen, e-mailen, een pdf maken of een voorbeeld tonen. De opmaak is aan uw wensen aan te passen en met uw logo.

SMS-module

SMS-module

Stuur direct een sms als de reparatie klaar is, het bestelde artikel opgehaald kan worden of als de tweewieler afgemonteerd is. Voor alles is een standaard sms bericht aan te maken. U kunt ook automatisch een sms versturen als een reparatie klaar is. Een sms versturen scheelt u veel tijd aan de telefoon zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen.

E-mail module + automatische mailing

E-mail module + automatische mailing

E-mail een offerte en/of factuur naar een klant. Een automatische herinnering voor de periodieke servicebeurt of stuur een mailing naar uw klanten. Deze e-mails kunnen verzonden worden met uw logo en links naar bijvoorbeeld uw website en/of facebook pagina. Gebruikt u briefpapier? Bij het e-mailen is dit op het factuur zichtbaar.

Koppeling verzekeringen

Koppeling verzekeringen

Vanuit WilMar kan een tweewieler makkelijk en snel worden verzekerd. Dit kan via Enra, Kingpolis, Meeùs, Unigarant/ANWB en Vico.

Meer info

Automatisch laatste artikelbestanden + DST 2.1 koppeling

Automatisch laatste artikelbestanden + DST 2.1 koppeling

WilMar Retail heeft een koppeling met stichting Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche (DST). Hierdoor kan Wilmar Retail de meest actuele gegevens van artikelen in een uniform formaat aanbieden. Zojuist is de overstap gemaakt naar DST 2.1. Hierdoor zijn er nog meer gegevens per artikel beschikbaar, bijv.: Type, kleur, merk, maat, gewicht, merk rem, type versnelling. Vaak zelfs met een afbeelding. Het bijwerken van de artikel informatie gebeurt volledige automatisch.

Klanten beheer

Klanten beheer

Beheer uw klanten. De histoie, afspraken, transacties, kortingsgroepen en spaarpunten. Stuur uw klanten een e-mail of direct een sms. 

Serviceplan verkopen met btw-voordeel

Serviceplan verkopen met btw-voordeel

Bij de verkoop van een fiets kan de klant optioneel een service-/onderhoudspakket aanschaffen. Vanuit WilMar Retail kunt u bij de verkoop van een tweewieler direct een serviceplan selecteren. Dit zorgt ervoor dat de waarde van dit plan van 21% naar 6% verschuift. Dit plan mag van de verkoopprijs van de tweewieler afgehaald worden. Het factuurbedrag blijft voor de consument dus gelijk alleen behaalt u een btw voordeel.

De werkzaamheden van dit plan worden terug gekoppeld aan de werkplaats module, u ziet dus gelijk op welke werkzaamheden deze klant/tweewieler recht op heeft.*

Hier vindt u meer informatie over deze regeling.

De terug koppeling naar de werkplaats module geldt alleen voor de extended en Full Edition.

Koppeling DOR (Digitaal opkopers register)

Koppeling DOR (Digitaal opkopers register)

Bij het inruilen van een fiets en het verkopen van een gebruikte fiets wordt gelijk vanuit WilMar Retail de gegevens door gestuurd naar het Digitaal Opkopers Register. Hierdoor hoeft u niet nogmaals de fiets en klantgegevens in te vullen.

Statistieken

Statistieken

In WilMar Retail heeft u beschikking tot uitgebreide statistieken voor tweewieler omzet, werkplaats omzet, product omzet en totaalomzet. Deze statistieken kunt u bekijken in een grafiek, tabel, vergelijkingsoverzicht of op een landkaart.

Koppeling fietsenwijk

Koppeling fietsenwijk

De tweewielers kunnen direct vanuit WilMar doorgestuurd worden naar Fietsenwijk. Hierdoor worden de gewenste tweewielers direct doorgestuurd. Met de gegevens en eventueel een afbeelding. Meer informatie over fietsenwijk.

Maandelijkse balanslijst voorraad

Maandelijkse balanslijst voorraad

WilMar Retail maakt elke 1ste van de maand een balanslijst van uw voorraad tweewielers en onderdelen. Hierdoor kunt u altijd uw in-verkoop waarden van vroeger opvragen. Deze blijven 11 maanden bewaard.

ViaBOVAG

Voorraadbeheer onderdelen

Werkplaats module

Bovag werkzaamheden

Inventarisatie

Koppeling met eigen webshop

Bluenotion Webshop Optioneel*

Koppeling Plan-IT Optioneel*

Digitale kassa

Koppeling Dynamo Retail Group

Klantenpassen + spaarpunten + kortingsgroepen

Ondersteuning meerdere filialen

Koppeling boekhoud programma's

CCV-pinkoppeling + pin server

Cadeaubon