Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Ellen Janssen

Ellen is sinds oktober 2020 werkzaam als accountmanager bij Wilmar. Heb je nieuwe ideeën, wil je meer uitleg of heb je gewoon een vraag? Dan mag je het Ellen laten weten!

Bard Duijs

Bard is sinds september 2020 de nieuwe eigenaar van WilMar. Hij heeft een IT-achtergrond, die hij combineert liefde voor het ondernemen. Bard gaat met veel enthousiasme samen met team Wilmar het Wilmar-pakket verder ontwikkelen.

Wilfred Furster

Wilfred is samen met Martin Blokdijk (†) de grondlegger van WilMar. Ooit eigenaar van 2 fietsenwinkels in Zeist en als een van de eerste ondernemers in fietsenland begonnen met automatiseren. Na WilMar in 2002 verkocht te hebben aan het RDC (Rai Data Centrum) via diverse management functies in 2008 weer mede-eigenaar geworden van WilMar Info Systems. Met 57 jaar de nestor van het bedrijf en echtgenoot van......

Tom van Grinsven

Onze collega Tom is per januari 2021 onderdeel van het Wilmar team. Naast wandelen, gamen en zorgen voor zijn kamerplantjes is techniek een van zijn andere hobby's. En laat hij nu net van zijn hobby zijn werk hebben gemaakt. 

Robbin Biesheuvel

Robbin Biesheuvel is mede-eigenaar en verantwoordelijk voor de technische invulling bij Sure-IT bv. Afgestudeerd in de Technische Informatica heeft Robbin mede de basis gelegd voor het succes van WilMar Info Systems. Een oude Volkswagen kever rijden en in leven houden is zijn grote hobby.

Frank Niewerth

Als u telefonisch contact met ons zoekt is Frank vaak het eerste aanspreekpunt voor u. Frank regelt de helpdesk, zorgt dat de bestellingen de deur uit gaan en beantwoord vele mailtjes. Frank woont in Driebergen en heeft samen met zijn vriendin 2 zoontjes.

Robin Groenestein

Robin Groenestein is omgeschoold van financieel expert tot volwaardig programmeur. Door Robin kunnen wij nieuwe projecten oppakken en gaat de ontwikkeling van onze huidige programma's gestaag door. Doordat Robin zijn ouders een mooie fietsenwinkel hebben is de rijwielwereld voor Robin niet vreemd. Daardoor weet hij snel wat een klant bedoeld als deze een specifieke wens neerlegt.

Odette Furster-Boshuis

Odette is van oorsprong een anesthesie-assistentie maar heeft in de jaren 2000 de overstap gemaakt naar een accountants kantoor. Daar heeft zij de MBA diploma's behaald die nodig zijn om een goede boekhouding te kunnen voeren. Odette zorgt dus dat de administratie top geregeld is en de salarissen betaald worden, wij houden haar dus te vriend. Odette is de echtgenote van ......