Alles over de kassamodule

Met Wilmar Kassa loopt het afrekenen gesmeerd! Reken gemakkelijk producten en facturen af: scan de barcode en het is gepiept. Dit scheelt tijd, zorgt voor meer nauwkeurigheid en geeft bovendien inzicht in de verkoophistorie. Wil je een overzicht per klant? Door de zoekfunctie zoek je met gemak jouw klant en plaats je de artikelen onder de betreffende naam in het systeem. Ideaal voor overzicht, een soepel verloop en mogelijke re- en upsales. 

En dat is nog maar het begin. Onze modules zijn opgebouwd uit features: de schakels die de modules maken.  Dankzij onze features zijn er nog veel meer mogelijkheden en maak je nog meer snelheid.

  • Kassabon printen

Je vraagt het je misschien af, met al die technologie en nieuwe snufjes… Ja, ons kassasysteem print ook gewoon je bon. 

  • Koppeling met CCV-pinautomaat

Ga je afrekenen? Dan wordt dit automatisch doorgestuurd naar de pinautomaat. Lekker snel en geen kostbare tikfouten meer!

  • Zoekbalk voor facturen, artikelen, klanten, verhuur en reparaties

Geen tabbladen meer afstruinen, maar direct zoeken in de zoekbalk. Tik datgene in wat je zoekt en het systeem brengt je naar de juiste plek, van klant tot factuur.

  • In wachtrij zetten

Wil een klant afrekenen, maar ligt de portemonnee nog in de auto of moet het gezin hergroeperen? Zet de bon in de wachtrij, help een ander en pak hem op een later moment weer terug.

  • Kassabon mailen

Geprinte bonnen kunnen kwijtraken en zijn bovendien niet milieuvriendelijk. De oplossing? Simpel zat, e-mail die bon!

  • Kassabon koppelen aan klant

Koppel de kassabon aan de klant, zodat deze altijd in het contactenbestand aanwezig is. Is de geprinte bon kwijt? Op deze manier heb je hem zo naar de klant gemaild. 

  • Bestellingen doen

Wordt er een bestelling gedaan in de zaak? Deze voer je gemakkelijk in onder de naam van de betreffende klant.

  • Cadeaubon aanmaken

¨Hebben jullie ook cadeaubonnen?¨ Vanaf nu sowieso! Voer de cadeaubon gemakkelijk in  en mail hem ter bevestiging naar de klant.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over de nieuwe ontwikkelingen rondom WilMar Retail? Of loop je ergens tegenaan en wil je graag even sparren? Neem dan contact op met Ellen, via ellen@wilmarinfo.nl. Zij staat je graag te woord en is benieuwd naar jouw perspectief!