Administratie

Combinaties

Deze module wordt vaak gecombineerd met:

Koppelingen

Koppel deze module aan jouw:

Makkelijk en sneller je administratie bijhouden

"Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker," deze slogan kunnen wij helaas niet meer claimen… Maar als het had gekund, dan hadden we deze graag voor onze administratiemodule gebruikt! Want, we gaan niet beweren dat wij jouw administratie leuker gaan maken. Maar we kunnen het wel een stuk makkelijker en bovendien sneller maken! Door middel van de administratiemodule kun je al jouw administratieve taken onder 1 tabblad, binnen 1 omgeving uitvoeren. Jij en jouw bevoegde medewerkers kunnen hier onder meer de logboeken inzien, onderdelenbestanden opschonen en de boekhouding exporteren. Vanaf nu noem jij de woorden "administratie" en "rompslomp" nooit meer in één zin!

En dat is nog maar het begin. Dankzij onze features zijn er nog veel meer mogelijkheden en maak je nog meer snelheid.

Features

Onze modules zijn opgebouwd uit features: de schakels die de modules maken.

Cloud based

Verkoop méér in je winkel, dankzij leveranciers-koppelingen, serviceplan en verzekering verkopen. Niet alleen in de winkel, maar ook online.

Rechten toekennen

In Wilmar kun je nu al jouw medewerkers, van monteur tot verkoopmedewerker of administratief medewerker, toevoegen en rechten toekennen. Dit betekent dat zij in het systeem kunnen inloggen en in de specifieke modules kunnen werken die zij nodig hebben.

Facturering en leveranciers aanpassen

Via de Administratiemodule kun je ook de administratie-instellingen aanpassen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld de factuurnummering of leveranciers kunt aanpassen, zodat dit overal in het gehele systeem up-to-date is.

Bekijk meer

De andere Wilmar retail modules

Koppelingen

Automatiseer voorraadbeheer en administratie dankzij 50+ koppelingen

Wilmar helpt fietsenwinkels en op weg in hun automatisering. Naast ons programma zijn er ook andere behulpzame digitale programma's op de markt die prima werken en een mooie aanvulling op Wilmar zijn! Daarom koppelen wij ze graag aan ons programma, en creëren zo nog meer mogelijkheden voor onze klanten.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Jelle staat voor je klaar!

Support nodig?

Robin en Frank staan voor je klaar!