Kassa

Combinaties

Deze module wordt vaak gecombineerd met:

Koppelingen

Koppel deze module aan jouw:

Met Wilmar Kassa loopt het afrekenen gesmeerd!

Reken gemakkelijk producten en facturen af: scan de barcode en het is gepiept. Dit scheelt tijd, zorgt voor meer nauwkeurigheid en geeft bovendien inzicht in de verkoophistorie. Wil je een overzicht per klant? Door de zoekfunctie zoek je met gemak jouw klant en plaats je de artikelen onder de betreffende naam in het systeem. Ideaal voor overzicht, een soepel verloop en mogelijke re- en upsales.

En dat is nog maar het begin. Dankzij onze features zijn er nog veel meer mogelijkheden en maak je nog meer snelheid.

Features

Onze modules zijn opgebouwd uit features: de schakels die de modules maken.

Factureren

Maak offertes, facturen, schaderapporten, aankoopbevestigingen en nog veel meer. Heeft u specifieke wensen? Bijna alles is mogelijk.

Cloud based

Verkoop méér in je winkel, dankzij leveranciers-koppelingen, serviceplan en verzekering verkopen. Niet alleen in de winkel, maar ook online.

Koppeling met diverse payment providers

Ga je afrekenen? Dan wordt dit automatisch doorgestuurd naar de pinautomaat. Ook bestaat er een mogelijkheid om middels een QR-code af te rekenen, waardoor je geen pinautomaat meer nodig hebt. Lekker snel en geen kostbare tikfouten meer! Momenteel hebben we een koppeling met Adyen, CCV en PAY.

Bekijk meer
Group 2598
Group 2600
Group 2602
Group 2604

De andere Wilmar retail modules

Koppelingen

Automatiseer voorraadbeheer en administratie dankzij 50+ koppelingen

Wilmar helpt fietsenwinkels op weg in hun automatisering. Naast ons programma zijn er ook andere behulpzame digitale programma's op de markt die prima werken en een mooie aanvulling op Wilmar zijn! Daarom koppelen wij ze graag aan ons programma, en creëren zo nog meer mogelijkheden voor onze klanten.

 

Meer informatie

Heb je een vraag?

Jelle staat voor je klaar!

Support nodig?

Robin en Frank staan voor je klaar!