Koppelingen

Categorie├źn

Koppelingen met Verzekeraars:

Enra

Enra

ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. Ze houden zich alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers.

Enra België

Enra België

Specialist in tweewielerverzekeringen in Nederland. Pech en diefstal kan iedereen overkomen, verzeker daarom eenvoudig de fiets via Enra.

Kingpolis

Kingpolis

Met de best geteste fietsverzekering van Kingpolis is uw fiets altijd goed verzekerd tegen schade en diefstal.

Anwb verzekeringen

Anwb verzekeringen

Met de Anwb fietsverzekering is je fiets goed verzekerd tegen diefstal en schade.

Vico

Vico

Vico levert al meer dan 65 jaar betaalbare en betrouwbare fietsverzekeringen.

Fietszeker

Fietszeker

FietsZeker: Altijd verzekerd van zorgeloos fietsen.

Koppelingen met Lease:

Fietsrob (PON)

Fietsrob (PON)

FietsROB is de schakel tussen de leasemaatschappij, de fietsenmaker, de leverancier van fietsen en de leasefiets berijder. Reparaties kun je makkelijk, direct indienen via Wilmar.

Koppelingen met Omnichannel:

ViaBovag

ViaBovag

Doorplaatsing van tweewielers op het platform van Bovag.

Fietsdigitaal

Fietsdigitaal

De koppeling met Fietsenwijk zorgt ervoor dat er een doorplaatsing mogelijk is van tweewielers op het platform van Fietsdigitaal.

Fietsenwijk

Fietsenwijk

De tweewielers kunnen direct vanuit Wilmar doorgestuurd worden naar Fietsenwijk. Hierdoor worden de gewenste tweewielers direct doorgestuurd mét de gegevens en eventueel een afbeelding.

Kieskeurig

Kieskeurig

Onze koppeling met kieskeurig.nl werkt twee kanten op. Aan de ene kant worden de tweewielers doorgeplaatst op het platform van Kieskeurig.nl. Daarnaast kan de klant vanaf kieskeurig direct aangeven of hij meer informatie wil of een proefrit wil aanvragen. Deze aanvragen komen direct in het Wilmar systeem terecht.

SitePack

SitePack

De koppeling met Sitepack draagt zorg dat jouw producten altijd up-to-date zijn op uw website, ieder uur worden deze gesynchroniseerd met de webshop. Ook kunnen de bestellingen die via de webshop gedaan worden direct in Wilmar verwerkt worden.

ANWB E-Bike Vergelijker

ANWB E-Bike Vergelijker

De E-bike vergelijker op anwb.nl heeft elk jaar bijna een half miljoen bezoekers. Deze bezoekers zoeken een elektrische fiets die past bij hun wensen. De ANWB E-bike vergelijker biedt vergelijkingen en beoordelingen en is daarmee een goede hulp bij het kiezen van de juiste elektrische fiets.

Storelinkr

Storelinkr

De #1 datakoppeling voor je webshop Automatiseer het importeren van producten, categorieën en voorraadinformatie naar je eigen webshop. Het is ook bijna altijd mogelijk om bestellingen terug te sturen naar een groothandel of kassasysteem.

Koppelingen met Overig:

Plan-IT

Plan-IT

Inplannen van online reparaties op jouw website.

DOR

DOR

Bij het inruilen van een fiets en het verkopen van een gebruikte fiets wordt gelijk vanuit Wilmarl de gegevens door gestuurd naar het Digitaal Opkopers Register. Hierdoor hoef je niet nogmaals de fiets en klantgegevens in te vullen.

Dynamo Retail Group

Dynamo Retail Group

De koppeling met Dynamo Retail Group geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van het Categorie Management Systeem. Ook hebben we voor Bike Totaal en Profile leden een koppeling. Hierdoor is het mogelijk om de servicepas en cadeaubonnen/ tegoed bonnen te gebruiken. Daarnaast worden de aanbiedingsprijzen uit de folders ook automatisch overgenomen.

Koppelingen met Boekhouding:

Exact Online

Exact Online

Het exporteren van de boekhouding (kassaregels) direct naar Exact (CSV & API)

King

King

Eenvoudig de boekhouding exporteren naar King (CSV)

Snelstart

Snelstart

De omzet makkelijk naar Snelstart kunnen exporteren.

Twinfield

Twinfield

De boekhouding kan eenvoudig naar Twinfield geëxporteerd worden.

Koppelingen met Marketing:

Mailchimp

Mailchimp

Direct koppeling met Mailchimp waardoor je met een klik op de knop alle mailadressen van je klanten in Mailchimp kunt zetten. Hierdoor kun jij nog eenvoudiger nieuwsbrieven via Mailchimp versturen.

Hubspot

Hubspot

Met deze koppeling kun jij je klantenbestand exporteren uit Wilmar naar Hubspot. Hierdoor kun jij je sales nog beter bijhouden binnen Hubspot.

5-sterren specialist

5-sterren specialist

Met de 5-sterrenspecialist verzamel je gemakkelijk reviews van je klanten.

Koppelingen met Betalen:

Adyen

Adyen

Laat klanten betalen; waar en op welke manier ze maar willen. Met behulp van Adyen kan je betalingen accepteren, verwerken en afronden.

CCV

CCV

Met de betaaloplossingen van CCV zijn al je betalingen goed geregeld.

PAY.

PAY.

PAY. is dé betaalprovider die het ondernemen voor jou een stukje makkelijker maakt. Dit doen ze door jou compleet te ontzorgen op het gebied van online betalingen én offline betalingen. Als betaalprovider maken zij de afhandeling van online betalingen vanzelfsprekend.

Leveranciers

Leveranciers
Voorraad
indicatie
Bestellen
Pakbon inlezen
Persoonlijke
inkoopprijzen
Datadeling
Dropshipment
Accell
Aalten
AGU
BBB
Bike Butler
Creco
CycleTech
Doleweerd
Fastrider/Hesling
Gazelle
Giant
Gransier
Hartje
Jacobsons
Kruitbosch
Louis Verwimp
Merida
OneWay/CUBE
Pointed
Rutteman
Shimano
Specialized
Tehava
Trek
ZEG