Werkplaats

Combinaties

Deze module wordt vaak gecombineerd met:

Koppelingen

Koppel deze module aan jouw:

De online oplossing voor je werkplaatsagenda.

Geblader, gekras, broodkruimels, koffievlekken, een rood uitroepteken hier, een markeerstift daar… De papieren werkplaatsagenda heeft zo zijn charmes, maar is ook best chaotisch! Wilmar biedt een mooie elektronische oplossing, die deze chaos gladstrijkt en zorgt voor een soepel verloop op de werkplaats. Door middel van Wilmars Werkplaatsmodule plan jij eenvoudig reparaties in voor jezelf of je collega’s. Maar, dit is meer dan alleen een agenda! Je kunt daarbij de historie per fiets inzien, zodat je precies weet wat er al aan is gesleuteld. Daarnaast heb je ook inzicht in de betreffende klant via het klantenbestand. Je ziet welke fietsen er door deze klant zijn aangeschaft, selecteert de betreffende fiets en voegt de nieuwe werkzaamheden toe. Dit doe je handmatig of door middel van de standaard BOVAG-lijsten. Vanaf nu verloopt jouw werkplaatsplanning super soepeltjes, als een gesmeerde ketting!

En dat is nog maar het begin. Dankzij onze features zijn er nog veel meer mogelijkheden en maak je nog meer snelheid.

Features

Onze modules zijn opgebouwd uit features: de schakels die de modules maken.

Agenda

Door middel van de agenda heb jij een duidelijk overzicht van de geplande werkzaamheden en openingen. Wil je weten welke monteur waarmee bezig is deze week? Of wil je precies zien wat er allemaal op 1 dag op de planning staat? Door middel van de filteropties zie jij alle nodige informatie per monteur, of per dag.

SMS

Is de planning volbracht en zijn de fietsen van vandaag gerepareerd? Jij hoeft jouw klanten niet meer na te bellen! Na reparatie breng jij jouw klanten meteen op de hoogte door middel van een automatische sms. De klant kan op eigen initiatief langskomen om de fiets op te halen.

Voorraadkoppeling

De werkplaatsplanning is gekoppeld aan jouw voorraad. Zo voeg je eenvoudig met de scanner of handmatig nieuwe onderdelen toe, of haal je ze eruit.

Bekijk meer

De andere Wilmar retail modules

Koppelingen

Automatiseer voorraadbeheer en administratie dankzij 50+ koppelingen

Wilmar helpt fietsenwinkels en op weg in hun automatisering. Naast ons programma zijn er ook andere behulpzame digitale programma´s op de markt die prima werken en een mooie aanvulling op Wilmar zijn! Daarom koppelen wij ze graag aan ons programma, en creëren zo nog meer mogelijkheden voor onze klanten.

 

Meer informatie

Heb je een vraag?

Jelle staat voor je klaar!

Support nodig?

Robin en Frank staan voor je klaar!