Verzenden

Combinaties

Deze module wordt vaak gecombineerd met:

Koppelingen

Koppel deze module aan jouw:

Alles voor het verzenden van pakketten

Wat heb je allemaal nodig voor een verzending? Het product, de klantgegevens en pakbon. Simpel. Toch? Soms kan het proces voorafgaand aan de verzending toch onnodig meer tijd kosten dan je zou willen. Had je het product al uit de voorraad gehaald? Waar staan de gegevens van de klant? Is de pakbon compleet? Dit hoef je je allemaal niet meer af te vragen met ons versimpelde verzendsysteem. Je koppelt het betreffende product gemakkelijk aan de klant in het systeem en maakt een pakbon aan. Daarnaast kun je door middel van deze module ook probleemloos producten uit jouw filiaal verzenden naar een van jouw andere filialen. Zodra de pakbon is ingescand, wordt de voorraad bijgewerkt. Zo simpel kan het zijn! 

En dat is nog maar het begin. Dankzij onze features zijn er nog veel meer mogelijkheden en maak je nog meer snelheid.

Features

Onze modules zijn opgebouwd uit features: de schakels die de modules maken.

Klant koppelen

Heeft een klant een bestelling geplaatst? Zoek de klant op in jouw systeem en koppel deze aan het product. De gegevens worden automatisch op de pakbon ingevuld en je hebt alles wat je nodig hebt voor verzending.

Verzenden tussen filialen

Heb jij meerdere filialen? Door middel van de verzendmodule kun je producten naar een ander filiaal verzenden, waarbij na het inscannen van de pakbon de voorraad automatisch wordt aangepast.

Bekijk meer

De andere Wilmar retail modules

Koppelingen

Automatiseer voorraadbeheer en administratie dankzij 50+ koppelingen

Wilmar helpt fietsenwinkels en op weg in hun automatisering. Naast ons programma zijn er ook andere behulpzame digitale programma´s op de markt die prima werken en een mooie aanvulling op Wilmar zijn! Daarom koppelen wij ze graag aan ons programma, en creëren zo nog meer mogelijkheden voor onze klanten.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Jelle staat voor je klaar!

Support nodig?

Robin en Frank staan voor je klaar!