Voorraad

Combinaties

Deze module wordt vaak gecombineerd met:

Koppelingen

Koppel deze module aan jouw:

De geautomatiseerde voorraadmodule van Wilmar

De voorraad bijhouden, het is niet bepaald het leukste taakje in de winkel en vraagt dagelijks om een stukje van jouw discipline en tijd. Wil jij deze discipline en tijd liever anders benutten in jouw winkel? Dankzij de geautomatiseerde Voorraadmodule maakt Wilmar dit mogelijk! De voorraad wordt gekoppeld aan jouw website, kassa, verhuur en inkoop, waardoor jij voortaan alles prima op het geautomatiseerde rijtje hebt! Binnen de voorraad worden fietsen, fietsonderdelen, accessoires en andere producten in groepen opgesplitst, zodat alles netjes is gecategoriseerd en overzichtelijk gemaakt wordt. Koppel de voorraadmodule aan de andere modules, zodat jij weet precies weet wat er binnenkomt, maar ook aangeschaft en aangevuld kan worden.

En dat is nog maar het begin. Dankzij onze features zijn er nog veel meer mogelijkheden en maak je nog meer snelheid.

Features

Onze modules zijn opgebouwd uit features: de schakels die de modules maken.

Handmatig toevoegen

Binnen jouw Voorraadmodule kun je fietsonderdelen en fietsen handmatig toevoegen. Dit kan zo uitvoerig als je zelf wilt! Voeg bijvoorbeeld kenmerken en eigenschappen toe en noteer voor jouw collega’s handige tips bij de producten, die zij kunnen opvolgen of kunnen doorgeven aan de klant.

Toevoegen uit catalogus

Kost een handmatige invoering jou veel tijd en wil je liever direct toevoegen vanuit de catalogus? Dat is ook een optie. Met een paar klikken voeg je de betreffende onderdelen of fietsen toe en neem je per product automatisch de informatie uit de catalogus over.

Voorraad inlezen via pakbon

Via de meegeleverde pakbon kun je jouw voorraad direct inlezen. Scan het pakbonnummer en jouw voorraad wordt automatisch ingeladen.

Bekijk meer

De andere Wilmar retail modules

Koppelingen

Automatiseer voorraadbeheer en administratie dankzij 50+ koppelingen

Wilmar helpt fietsenwinkels en op weg in hun automatisering. Naast ons programma zijn er ook andere behulpzame digitale programma´s op de markt die prima werken en een mooie aanvulling op Wilmar zijn! Daarom koppelen wij ze graag aan ons programma, en creëren zo nog meer mogelijkheden voor onze klanten.

 

Meer informatie

Heb je een vraag?

Jelle staat voor je klaar!

Support nodig?

Robin en Frank staan voor je klaar!