Inkoop

Combinaties

Deze module wordt vaak gecombineerd met:

Koppelingen

Koppel deze module aan jouw:

Alles op één plek, vanuit jouw inkoopmodule.

Is het weer tijd om nieuwe fietsen en onderdelen te bestellen? Dit hoef je niet meer zelf in de gaten te houden: voortaan krijg jij een seintje als jouw voorraad bijna op is! Dit en meer wordt gemakkelijk geregeld vanuit 1 plek, vanuit jouw Inkoopmodule. Wanneer de leveranciers van jouw voorkeur zijn aangesloten bij Wilmar, verzend je jouw bestellijsten nu extra snel en boek je de nieuw binnengekomen producten gemakkelijk in. Je scant de pakbon, waarna deze automatisch wordt toegevoegd aan jouw voorraad. Wil je weten of jouw voorraad zo goed gepland is? Dan kun je door middel van de inkoopmodule een advies opvragen. Zo heb jij voortaan alle aspecten gedekt die met de inkoop te maken hebben!

En dat is nog maar het begin. Dankzij onze features zijn er nog veel meer mogelijkheden en maak je nog meer snelheid.

Features

Onze modules zijn opgebouwd uit features: de schakels die de modules maken.

Voorraad wordt automatisch bijgewerkt

Een voorraad die niet op orde is? Dat gaat jou niet meer overkomen! Wanneer jij onderdelen of fietsen hebt ingekocht, worden deze na inboeking automatisch in de voorraad bijgehouden.

Voorraadadvies opvragen

Vanaf nu stel je jouw voorraad op een minimum en maximum in, waardoor je een besteladvies kunt opvragen bij jouw leveranciers. Zo zit je nooit meer met een schaarse of uitpuilende voorraad!

Bestellen via catalogus

Bestel jouw onderdelen, fietsen of accessoires gemakkelijk via de gekoppelde catalogus. De producten die na bestelling binnenkomen, worden automatisch na het inboeken aan jouw voorraad toegevoegd.

Bekijk meer

De andere Wilmar retail modules

Koppelingen

Automatiseer voorraadbeheer en administratie dankzij 50+ koppelingen

Wilmar helpt fietsenwinkels en op weg in hun automatisering. Naast ons programma zijn er ook andere behulpzame digitale programma´s op de markt die prima werken en een mooie aanvulling op Wilmar zijn! Daarom koppelen wij ze graag aan ons programma, en creëren zo nog meer mogelijkheden voor onze klanten.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Jelle staat voor je klaar!

Support nodig?

Robin en Frank staan voor je klaar!