Verhuren

Combinaties

Deze module wordt vaak gecombineerd met:

Koppelingen

Koppel deze module aan jouw:

Verhuur jij stadsfietsen, racefietsen of mountainbikes?

Of leen jij jouw klanten een fiets uit bij een langdurige reparatie? In beide gevallen is de verhuurmodule een uitkomst voor jou! Met de verhuurmodule kun jij gemakkelijk een fiets verhuren aan jouw klanten voor een bepaalde periode. Dit is mogelijk via een aparte verhuurpagina op jouw website, waar klanten een fiets boeken en direct kunnen afrekenen. Het aantal verhuurde fietsen wordt automatisch bijgehouden in jouw voorraad, zodat je nooit dubbele boekingen hebt en geen klant met lege handen achterlaat. Binnen de Verhuurmodule is ingespeeld op diverse scenario´s, bijvoorbeeld door middel van tariefgroepen. Zo kun je mooie acties aanbieden met korting! 

En dat is nog maar het begin. Dankzij onze features zijn er nog veel meer mogelijkheden en maak je nog meer snelheid.

Features

Onze modules zijn opgebouwd uit features: de schakels die de modules maken.

Cloud based

Verkoop méér in je winkel, dankzij leveranciers-koppelingen, serviceplan en verzekering verkopen. Niet alleen in de winkel, maar ook online.

Verhuurpagina op jouw website

Wij maken een aparte verhuurpagina op jouw website, waar jij jouw te verhuren artikelen en fietsen op kan tonen. Je maakt hier gemakkelijk een artikelgroep aan, waar je artikelen met foto’s aan toevoegt. Op deze manier creëer je een overzichtelijke pagina, waar klanten alle verhuuropties zien en makkelijk een reservering kunnen plaatsen. Deze reservering kan ook direct met behulp van Mollie worden afgerekend.

Verhuren in de winkel

Wil een klant ter plekke, in de winkel, een fiets huren? Maak dan eenvoudig een reservering aan met de Verhuurmodule. Je selecteert data en fiets van voorkeur en rekent direct af. Door de fiets te scannen of een kenmerk in te voeren, weet jij precies welke fiets de klant meekrijgt.

Bekijk meer

De andere Wilmar retail modules

Koppelingen

Automatiseer voorraadbeheer en administratie dankzij 50+ koppelingen

Wilmar helpt fietsenwinkels en op weg in hun automatisering. Naast ons programma zijn er ook andere behulpzame digitale programma´s op de markt die prima werken en een mooie aanvulling op Wilmar zijn! Daarom koppelen wij ze graag aan ons programma, en creëren zo nog meer mogelijkheden voor onze klanten.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Jelle staat voor je klaar!

Support nodig?

Robin en Frank staan voor je klaar!