Webshop

Combinaties

Deze module wordt vaak gecombineerd met:

Koppelingen

Koppel deze module aan jouw:

Jouw fietsenwinkel is jouw offline heiligdom.

Toch vraagt deze tijd van digitalisering en afstand om een online aanvulling op jouw mooie zaak. Door middel van een webshop kun je jouw complete voorraad nu ook online aanbieden. Van fietsen tot onderdelen en accessoires: alles wordt vanuit jouw Wilmar-systeem in de webshop geladen en wordt zo overal en altijd beschikbaar gesteld aan jouw klanten. Zo kunnen zij, als zij niet in staat zijn de winkel te bezoeken, een bestelling online plaatsen of alvast een beetje rondsnuffelen voordat ze langskomen. Een webshop is dus geen vervanging van jouw zaak, maar wel een mooie aanvulling, passend bij deze tijd.

Wilmar biedt 2 soorten webshops aan: de template webshop en de custom made webshop. Wat past bij jouw wensen?

Template webshop

Een template webshop is een vast ¨webshop-sjabloon¨ waar wij mee werken. Dit sjabloon kan worden aangepast aan jouw huisstijl en zo helemaal eigen worden gemaakt. Doordat er met een template wordt gewerkt, kunnen we de kosten drukken en heb jij een betaalbare mooie webshop.

Custom made webshop

¨Custom made¨ wil zeggen: op maat gemaakt. Hierbij creëren we een geheel nieuwe website met shop, compleet gebaseerd op jouw wensen. Een bijkomend voordeel van een custom made webshop is de mogelijkheid hier unieke koppelingen mee te maken, die jouw winkel en online shop naar een hoger niveau brengen.

En dat is nog maar het begin. Dankzij onze features zijn er nog veel meer mogelijkheden en maak je nog meer snelheid.

Features

Onze modules zijn opgebouwd uit features: de schakels die de modules maken.

Koppeling met Mollie

Mollie is niet te missen in een webshop! Dankzij een koppeling met Mollie kunnen jouw klanten online betalen, door middel van iDeal maar bijvoorbeeld ook met creditcard of andere betaalmogelijkheden. Zo krijg je jouw betalingen direct binnen en wordt de administratie een stukje gemakkelijker.

Voorraad wordt automatisch bijgehouden

Een voorraad die niet op orde is? Dat gaat jou niet meer overkomen! Wanneer er producten in de webshop worden verkocht, wordt dit automatisch binnen Wilmar bijgehouden. Zo is jouw voorraad altijd op orde en heb je een helder overzicht.

Koppeling met elektronische planning

De agenda´s naast elkaar leggen? Dat is verleden tijd! Jouw webshop wordt gekoppeld aan jouw planning en maakt het makkelijker voor jou én de klant. Klanten kunnen voortaan online een afspraak maken, voor bijvoorbeeld een reparatie, op een moment die jullie beiden uitkomt.

Bekijk meer

De andere Wilmar retail modules

Koppelingen

Automatiseer voorraadbeheer en administratie dankzij 50+ koppelingen

Wilmar helpt fietsenwinkels op weg in hun automatisering. Naast ons programma zijn er ook andere behulpzame digitale programma´s op de markt die prima werken en een mooie aanvulling op Wilmar zijn! Daarom koppelen wij ze graag aan ons programma, en creëren zo nog meer mogelijkheden voor onze klanten.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Jelle staat voor je klaar!

Support nodig?

Robin en Frank staan voor je klaar!