Koppeling Doleweerd en Wilmar

Alles draait tegenwoordig om snelheid. Dit geldt niet alleen op het zadel, maar ook zeker in de retail. Wat gister is verkocht, moet vandaag weer binnenkomen. Wat zojuist is aangevraagd, moet direct worden ingepland.

Onlangs is de koppeling tussen Doleweerd en het kassasysteem van Wilmar live gegaan. Door deze koppeling worden de handelingen m.b.t. jouw in- en verkoop geautomatiseerd en versneld, waardoor er meer tijd is om je te richten op jouw vakmanschap en de klant.

Wat houdt de koppeling in?

  • Wilmar geeft indicatie van wat je idealiter zou moeten bestellen om je voorraad op peil te houden. Met een druk op de knop kan je dit advies omzetten naar een bestelling.
  • Bestel direct via het kassasysteem van Wilmar bij Doleweerd. Hierdoor hoef je je bestelling niet meer over te typen van het kassasysteem naar het dealerportal, maar ben je binnen één klik klaar.
  • Je kunt eenvoudig je voorraad bijhouden. Scan de pakbon en de bestelling wordt ingeladen bij jouw voorraad! Hierdoor hoef je niet meer alles met de hand in te voeren.

Zo bespaart de koppeling jou tijd en moeite. Precies in lijn met de visie van Doleweerd en Wilmar: doe jij de scooters, doen wij de rest. De techneuten helpen je vooruit met passende software en ict-oplossingen. Zo vind jij, de scooterexpert, een nieuwe focus op de dingen die er echt toe doen: vakmanschap, klanten en nieuwe ambities voor jouw scooterzaak of -werkplaats. 

Interesse in deze koppeling? Neem contact met ons op en we zetten het voor je aan!