E-bike Store Hoorn

Een e-bike store? Zeg maar gerust: dé e-bike store! E-bike Store in Hoorn ziet e-bikes als een lifestyle en verkoopt dan ook geen fietsen op zich, maar bovenal een ervaring. Door een ruim assortiment en uitgebreide service te bieden, hoopt de E-bike Store zijn steentje bij te dragen aan de Nederlandse gezondheid en vitaliteit, maar ook aan de oplossing van de Nederlandse mobiliteitsproblemen. Wat is hier dan allemaal te vinden? You name it, zij bieden het: tweedehands fietsen, e-bikes, fietsonderdelen, accessoires, maar ook fietsreparaties en -onderhoud. Als dé e-bike store heeft deze gedegen partij een naam hoog te houden - een prima match voor Wilmar!

''Wilmar blijft innoveren! Dit mis ik bij andere partijen.''

Wilmar sprak met Lorenz Slijkerman, medewerker van E-bike Store Hoorn. Al meer dan 15 jaar werkt E-bike Store Hoorn dagelijks met diverse modules en functionaliteiten van Wilmar.

Wilmar

Hoi Lorenz! Al meer dan 15 jaar werken jullie met ons programma! Weet je nog waarom je toen voor Wilmar koos?

E-bike store Hoorn

Destijds klikte het goed met Wilfred en hadden we een fijne samenwerking. Daarnaast bood Wilmar ook toen al vele mogelijkheden, en blijven ze tot op de dag van vandaag innoveren! Dit mis ik bij andere partijen.

Wilmar

Wat vind je prettig aan de laatste innovaties van het nieuwe Wilmar-programma?

E-bike store Hoorn

Het is overzichtelijk en werkt nog sneller. Daarnaast is het heel fijn dat het programma toegankelijk is vanuit alle apparaten in de winkel. Dit werkt prettig, omdat je geen aparte installaties hoeft uit te voeren.

Wilmar

Welke functionaliteiten zou je andere tweewieler-ondernemers aanraden?

E-bike store Hoorn

De werkplaatsagenda en kassa zijn handig en bovendien heel eenvoudig. Daarnaast is het inzien van de statistieken een mooie functionaliteit: deze kun je realtime inzien, waardoor je jouw zaken direct kan aansturen op basis van de cijfers.

Zetje nodig?

Benieuwd hoe Wilmar jou op weg kan helpen?