Fietsplezier Heesch

Fietsplezier in het Brabantse Heesch is sinds 2008 dé plek waar de Heeschenaar zijn fiets koopt of laat repareren. Bij Fietsplezier is een breed assortiment aan producten en dienstverlening aanwezig: hier koop je nieuwe en tweedehands fietsen, e-bikes, fietsonderdelen, accessoires en ook voor reparatie en onderhoud ga je langs. Maar, het gaat hier om meer dan alleen maar fietsen: "Een goede service voor onze klanten staat voorop." Een breed assortiment en een goede dienstverlening, daar kwam Wilmar dus goed van pas!

"Ik ben niet echt handig met computers,
maar ook voor mij werkt dit als een
eenvoudig systeem."

Wilmar sprak met Michel van de Wetering, de eigenaar van Fietsplezier. Michel werkt al ruim 20 jaar met Wilmar op dagelijkse basis en dat bevalt hem nog steeds goed! We stelden hem een paar vragen.

Wilmar

Hoi Michel! Het is alweer 20 jaar geleden, maar toch vragen wij ons af: waarom heb je destijds voor Wilmar gekozen?

Fietsplezier Heesch

Klopt, ik ben al 20 jaar klant bij Wilmar. De reden dat ik destijds voor Wilmar koos, was omdat ik er bij een andere fietsenzaak al mee had gewerkt.

Wilmar

En dat beviel dus wel?

Fietsplezier Heesch

Ja, dit beviel me toen zeer goed! Ik ben niet echt handig met computers, maar ook voor mij werkte dit als een eenvoudig systeem. Ik gebruik het dagelijks, waarbij ik vooral de inboeklijsten en orderlijsten erg handig vind.

Wilmar

Hoe ervaar je sindsdien de samenwerking met Team Wilmar?

Fietsplezier Heesch

De band met het Team Wilmar is heel prettig. Je wordt goed geholpen bij de helpdesk en goed te woord gestaan.

Zetje nodig?

Benieuwd hoe Wilmar jou op weg kan helpen?