Gejo Cycleworld

Bij Gejo Cycleworld in Tiel kun je terecht voor fietsen, accessoires, montage, bike wear, fietsonderdelen en fietsverhuur voor het hele gezin. Je leest het: in deze winkel van 1.600 vierkante meter is er voor iedere fietser wat wils, van stadsfietser tot sportieve biker! Een grote winkel met een breed assortiment vraagt om een handig retail- en kassasysteem, daarom werkt Gejo Cycleworld al sinds 2002 met Wilmar.

"Wilmar had in 2002 al het beste programma voor die tijd."

Wilmar sprak met Gilbert, de eigenaar van Gejo Cycleworld. Gilbert werkt al ruim 19 jaar onafgebroken met Wilmar en heeft het van het begin tot de laatste innovaties meegemaakt. Benieuwd naar zijn ervaringen, stelden we hem een paar vragen.

Wilmar

Hoi Gilbert! Je bent al behoorlijk lang bij Wilmar aangesloten. Weet je nog waarom je destijds voor ons programma koos?

Gejo Cycleworld

Wilmar had toen al het beste programma voor die tijd. Wilfred (Furster, mede-eigenaar Wilmar) was al veel verder met het all-in-one-pakket: zo hoefde je niet voor losse zaken te betalen en zat er een vast maandbedrag aan alles. Dit was heel duidelijk en zonder addertjes onder het gras.

Wilmar

En nog steeds maak je dagelijks gebruik van het programma. Welke functionaliteiten gebruik je vooral?

Gejo Cycleworld

De voorraadkoppeling met leveranciers en de webshopkoppeling. Bij deze laatste werkt het exporteren heel makkelijk, zelfs als je geen Wilmar Webshop hebt afgenomen. Het is een stabiel systeem, dat mee-ontwikkelt met de markt.

Wilmar

Wat vind je prettig werken aan Wilmar?

Gejo Cycleworld

Het is overzichtelijk en heeft weinig storingen. En als er dan toch een keer een storing voorkomt, word je snel geholpen!

Zetje nodig?

Benieuwd hoe Wilmar jou op weg kan helpen?