Kruijswijk Tweewielers

Kruijswijk Tweewielers in Castricum heeft een topassortiment aan fietsen en staat voor een goede service met altijd een passend advies. Waar bestaat dit topassortiment uit? E-bikes, kinderfietsen en bakfietsen van de merken Batavus, Rih, Sparta, Bakfiets.nl, Cortina en Alpina. Daarnaast bieden zij de nodige accessoires en fietsonderdelen, maar kun je hier ook terecht voor een servicepakket en bedrijfsfietsenplan. Zoveel opties, dat vraagt om een goed systeem!

"Met een maandje ken je het systeem al. Er zit zoveel in!"

Wilmar sprak met Wim Kruijswijk, de eigenaar van Kruijswijk Tweewielers. Wim hoort nog niet zo lang bij de Wilmarfamilie, maar dat zegt niet zoveel: al binnen een maand kende hij ons systeem op zijn duimpje! We stelden hem een paar vragen.

Wilmar

Hoi Wim! Je bent nog niet zo lang bij Wilmar aangesloten. Waarom koos jij vorig jaar voor ons?

Kruijswijk Tweewielers

We werkten eerst met een ander kassasysteem, maar dit systeem ging niet mee met de vernieuwingen van de tijd. Wij kozen voor Wilmar, omdat jullie daar wel aan voldoen. En zie het resultaat!

Wilmar

Ons systeem gaat inderdaad met zijn tijd mee, maar wat vind je er prettig aan werken?

Kruijswijk Tweewielers

Alle functionaliteiten zijn geïntegreerd, waardoor je geen losse tabs of programma's hebt openstaan. Daarnaast is het heel gemakkelijk dat je alle nodige informatie onder een klant terug kunt vinden. Als systeem heel duidelijk is, werkt dit gewoon prettig. En met een maandje ken je het systeem al, er zit zoveel in!

Wilmar

En hoe ervaar je de samenwerking en communicatie met Wilmar?

Kruijswijk Tweewielers

De communicatie met de helpdesk is heel fijn!

Zetje nodig?

Benieuwd hoe Wilmar jou op weg kan helpen?