Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Gerrit Schipper adviseur WilMar Info Systems

Gerrit Schipper (62) treedt aan als adviseur van WilMar Info Systems. WilMar heeft Schipper gevraagd adviseur te worden vanwege zijn expertise en jarenlange ervaring met bedrijfsvoering, strategische vraagstukken, technologie en het belang van data-driven besluitvorming.

Ook zal hij zijn omvangrijke internationale netwerk inzetten om verdere kennis te delen.

Door zijn huidige functie als interim-directeur van het onderzoeksinstituut ‘Erasmus Centre for Data Analytics’ heeft Schipper uitgebreide kennis van de transformatie van data naar businessoplossingen. De aanstelling biedt bovendien interessante mogelijkheden met betrekking tot samenwerkingen en oplossingen.

"Gerrit heeft zoveel ervaring met data en de ontwikkelingen gaan dermate snel dat wij blij zijn dat een zwaargewicht als Gerrit ons wil adviseren om de juiste beslissingen te nemen voor ons bedrijf. Ook zijn uitgebreide netwerk kan erg in ons voordeel gaan werken door het delen van kennis en bespreken van mogelijkheden voor ons programma en de data die wij beheren." Aldus Wilfred Furster mede eigenaar van WilMar Info Systems.