Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Nieuwsbrief Oktober 2017

WilMar heeft een nieuwe app ontwikkeld om uw voorraad makkelijk te kunnen inventariseren. Door middel van een app op uw telefoon of tablet, Android, IOS of Windows, en een draadloos bluetooth scanner is het nu mogelijk om overal waar u bent uw voorraad in te geven. Met deze app in combinatie met de verbetering in het WilMar Retail programma kunt u nog beter uw voorraad controleren en bijhouden.

Voordat u aan de slag kunt met de nieuwe functie moet eerst uw telefoon gekoppeld worden aan WilMar Retail. Bekijk in de video hiernaast hoe u dit kunt doen.

 
Om deze app volledige te kunnen benutten heeft u een bluetooth scanner nodig. Daarom hebben wij een nieuwe draadloze bluetooth scanner in ons assortiment opgenomen. Deze scanner is te koppelen met uw telefoon of tablet en geschikt voor Android, IOS en Windows.
 
De nieuwe Api koppeling met Exact online is klaar en getest. Deze koppeling is gratis voor onze WilMar Retail klanten. In samenwerking met H&L accountants wordt er nog een tweede koppeling gerealiseerd. Hierin wordt ook de methode van het factuurstelsel in opgenomen.
 
Op maandag 30 oktober is WilMar aanwezig op het Dynamo Retail Event. Het Event vindt plaats in de Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld.
 
 
 

WilMar is trotse sponsor van Team Sunweb