Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Update Wilmar Retail Wilmar Rental

Update Wilmar Retail
 

Deze week hebben wij weer een update uitgerold van Wilmar Retail, in deze update is het volgende toegevoegd:
 • Optimalisatie voor het afrekenen vanuit Wilmar Retail en de mogelijkheid voor een aanbetaling, (Let op, de afrekenknoppen zijn verhuist naar de betaalgegevens.) Het is niet meer mogelijk handmatig facturen op betaald te zetten.
  Dit dient nu via de knop "Direct Afrekenen" in Wilmar Retail te gebeuren of via de kassa. Voordeel hiervan is dat u nu eenvoudig deelbetaling correct kan registreren in Wilmar Retail en dat omzet registratie duidelijker en eenvoudiger is.
   
 • Enra België heeft nu een gescheiden omgeving van Enra Nederland. Zodat u zowel voor Belgische als Nederlandse consumenten direct uit WilMar kan verzekeren. Wilt u hier gebruik van maken? geef dan zowel uw Belgische als Nederlandse Enra nummer door aan de WilMar helpdesk.
   
 • Koppeling Kruitbosch - Framenummers worden nu gescheiden per fiets bij meerdere identieke fietsen op een pakbon.
   
 • Update koppeling Aalten
   
 • Dynamo Retail Group - Bij het activeren van een fietspaspoort met als fietscategorie "elektrische fiets, fiets met hulpmotor of High-Speed Ebike" is het nu verplicht een accunummer in te vullen.
   
 • Exact-Online Factuurstelsel koppeling - Ondersteuning meerdere filialen en andere kleine verbeteringen.
   
 • Direct vanuit de homepage naar de reparaties, offertes, openstaande facturen enz..Via de buttons op de  homepage kunt u direct naar de diverse overzichten.
   
 • Update Enra  koppeling
Update Wilmar Rental
De ontwikkelingen van ons verhuur programma WilMar Retail. Vanaf nu is het mogelijk om verschillende verhuur locaties aan te geven met beschikbaarheid per locatie. Ook kan nu zelf een reservering direct vanuit het overzicht aangemaakt worden. De reservering kan dan ook betaald worden in de winkel. Bijvoorbeeld via Pin of Contant.